Posjetili smo Crikveničko- vinodolski kraj

Zlatko Komadina  družio sse  građanima Crikvenice, Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske te podržao SDP-ove kandidate za gradonačelnika Crikvenice i Novog Vinodolskog, Marija Kružića i Mihaela Jovanovića te kandidatkinju za načelnicu Općine Vinodolske Snježanu Domijan.

 U razgovoru s građanima Crikvenice, Zlatko Komadina se,  predstavljajući rad županijske administracije u proteklom mandatu, osvrnuo na provedene projekte. Pri tom je posebno napomenuo investicije Županijske lučke uprave Crikvenica pod ravnateljstvom Marija Kružića, poput dogradnje i rekonstrukcije luke Selce i luke Podvorska, sanaciju luke Bršćanovica kao i dogradnju luke Crikvenica. Dodao je i da se kontinuirano brine o zdravlju naših sugrađana, a što se vidi iz ulaganja ljude i opremu specijalne bolnice Thalassotherapia i ispostave Doma zdravlja PGŽ u Crikvenici.

Zlatko i kandidati

Na području Novog Vinodolskog županija je izgradila novi objekt Doma zdravlja s četiri ordinacije obiteljske medicine, dvije dentalne medicine, ordinacijom pedijatrije, turističkom ambulantom, dentalnim laboratorijem i patronažnom sobom. Ulagalo se i u pomorsko dobro, posebno na lokacijama u Povilama, Klenovici, Suhoj ričini i Novom. Iskazao je svoje uvjerenje da će nakon izbora, u suradnji s Mihaelom Jovanovićem, novim SDP-ovim gradonačelnikom, nastaviti ulagati u projekte na dobrobit svim Novljanima. 

Zlatko i kandidati