Druženje s građanima Delnica i Ravne Gore

 Zlatko Komadina i Vojko Braut su proveli dan u Gorskom kotaru i družili se s građanima Delnica i Ravne Gore.

U Delnicama je Zlatko Komadina pružio potporu kandidatu SDP-PGS za gradonačelnika Igoru Pleše i zajedničkim kandidatima za Gradsko vijeće. U razgovoru s građanima, Komadina i Pleše predstavili su projekte koje Županija planira realizirati u sljedećem mandatu. Zalog tome su i realizirani projekti u proteklom mandatu od kojih je Komadina posebno istaknuo nabavu ultrazvučnih uređaja za radiološku ordinaciju i ordinaciju obiteljske medicine, održavanje sportskih objekata, uređen je Interpretacijski centar Kaštela Zrinski u sklopu Puteva Frankopana te su uređeni prostori za mlade.

Uz Igora Pleše, pohvalio je ostale kandidate SDP-a iz Gorskog kotara te naglasio da treba stvoriti preduvjete za kvalitetniji život u Gorskom kotaru, prvenstveno kroz zakonske propise i decentralizaciju Hrvatskih šuma. „Tko u šumi živi, od šume mora i živjeti“ izjavio je pritom Komadina.

Zlatko i kandidati u Ravnoj Gori

Posjet Gorskom kotaru nastavio se druženjem s građanima Ravne Gore gdje je podržan SDP-ov kandidat za načelnika Anđelko Florijan. Tom je prilikom Komadina posjetio OPG Gorana Kružića koji je dobio izdašnu financijsku pomoć županije kroz Mjere ruralnog razvoja za uzgoj 10 grla istarskog goveda.

„Poduzetnici i građani Gorskog kotara na mene mogu uvijek računati, kao što i ja na ovim izborima računam na njih“ kazao je naposljetku Zlatko Komadina.

Zlatko na OPGu Gorana Kružića