Predaja potpisa podrške i liste kandidata

Zlatko Komadina, kandidat za župana koalicije stranaka koju čine SDP, PGS, IDS, HSU i HSS, predao je danas Županijskom izbornom povjerenstvu više od 6.000 potpisa podrške građana te listu kandidata za Županijsku skupštinu.

 Prisutni su bili predsjednici stranaka koji čine koaliciju, Darijo Vasilić predsjednik PGS-a, Srđan Srdoč predsjednik zajednica podružnica IDS-a Rijeka, Kastva, Viškova i Klane, Davor Zubović predsjednik HSU-a PGŽ i Ivo Zrilić predsjednik HSS-a PGŽ.

 Uz navedene, predaji potpisa i kandidatura nazočili su i kandidati za zamjenika župana, Vojko Braut i Marina Medarić.

 Prilikom predaje potpisa, kandidat za župana Zlatko Komadina je naglasio da više od 6 tisuća prikupljenih potpisa najbolje govori o velikom povjerenju građana Primorsko – goranske županije prema njemu i  koaliciji koju predvodi. Izrazio je svoje uvjerenje da će ovakav odličan odaziv biti i na izborima te da će dobiti povjerenje građana za nastavak započetih projekata.

 SDP i koalicijski partneri prvi su predali kandidaturu, a iako je zakonskim minimumom propisano 2500 potpisa, pred Županijsko izborno povjerenstvo Komadina je stigao s dvostruko više potpisa podrške.