Petar Mamula predao potpise za kandidaturu

Petar Mamula, kandidat za zamjenika župana PGŽ iz redova srpske nacionalne manjine predao je danas u Županijsko izborno povjerenstvo svoju kanadidaturu i potpise podrške.

‘Dosadašnji rad u protekla dva mandata na mjestu zamjenika župana Primorsko-goranske županije prepoznali su moji sunardonjaci te mi dali podršku i povjerenje za još jedan mandat. Vjerujem da je put kojim sam krenuo 2013. opravdao njihova očekivanja. Vjerujem da su ciljevi koje sam postavio uglavnom dostignuti, no uvijek ima prostora za bolje. Ono čemu stremim i dalje jest dostojanstveno, dostojno i stručno predstavljanje srpske zajednice u Primorsko-goranskoj županiji i uvjeren sam da ću 16.svibnja dobiti i dalje njihovo povjerenje.’ istaknuo je Mamula.

‘Pozivam građane srpske nacionalnosti u Primorsko-goranskoj županiji da svoje povjerenje daju Petru Mamuli, našem zamjeniku, čovjeku koji je opravdao i moje i njihovo povjerenje.’ kazao je Zlatko Komadina, koji je uz svoju zamjenicu Marinu Medarić došao podržati Mamulinu kandidaturu.

Petar Mamula prikupio je 727 potpisa podrške, a stranke koje su ga predložile, redom su iste one koje podržavaju i kandidaturu Zlatka Komadine za Primorsko-goranskog župana (SDP, PGS, IDS, HSU, HSS).